Psalmi nadolazećih nedjelja

Izdvojeno

Ured za crkvenu glazbu

Zagrebačka 3
42000 Varaždin
Tel: 042/314 160
Fax: 042/314 169
E-mail: glazba(at)biskupija-varazdinska.hr

Zlatna harfa 2010.

Ovogodišnja Zlatna harfa Varaždinske biskupije najmlađe zboraše vodi u Međimurje, u župu Kotoriba, gdje nas već svi spremno čekaju: župa sa župnikom Ljubanom A kraba, dječji zbor sa voditeljicom gospođom Klaudijom Vidović, djelatnici Osnovne škole, vjeroučitelji i animatori iz Kotoribe i donjomeđimurskog dekanata.

U subotu 15. svibnja u 9.00 sati, nakon kraće Službe riječi, započinje predstavljanje desetak zborova iz svih krajeva naše biskupije, neki već profesionalci, a neki debitanti. Dobro nam došli!

1. Dječji zbor "Lahori" iz župe Sv. Ilija

2. Dječji zbor ''Hosana'' iz župe sv. Josipa na Banfici, Varaždin

3. Dječji zbor "Stepinčevci" župe Bl. Alojzija Stepinca, Koprivnica

4. Dječji zbor "Prijatelji malomu Isusu" iz A trigove

5. Župni dječji zbor iz Kotoribe

6. Mali zbor " Isusovi prijatelji" iz Podravskih Sesvete

7. Udruženi dječji zborovi "Sv. Benedikt" pri župnoj crkvi sv. Benedikta i Gospe Žalosne u Kloštru Podravskom, "Sv. Cecilija" iz filijale Dinjevec i "Sv. Barbara" iz filijale Prugovec

8. Dječji zbor "Marijina djeca" iz Svete Marije

9. Dječji župni zbor župe svete Jelene, A enkovec

10. Dječji zbor župe Sv. Marko iz Selnice


U drugom dijelu zborovanja svi će izvođači sudjelovati u skiciranju projekta "Ljeto u župi". Pod stručnim vodstvom vjeroučitelja i animatora, a oboružani iskustvom tima iz varaždinske župe Sv. Fabijana i Sebastijana, pokušat ćemo se poigrati i otškrinuti vrata jednom druženju koje je u nekim župama već dobrano pustilo korijenje. Više o tome možete pročitati ovdje.